Nuuksio Pikkujoulu Ultra 16.11.2024

Tänään aukeaa ilmoittautuminen Nuuksio Pikkujoulu Ultraan, joka järjestestään tänä vuonna lauantaina 16.11.24 Folkhälsan Solvalla idrottsinstitut - urheiluopistolla kello 9.00 alkaen.

Joudumme valitettavasti tarkistamaan hintoja kustannusten noustessa. Metsähallituksen käyttölupa muutti hinnoitteluamme.

Toivottavasti hinta ei ole este kenellekään osallistua. Muuten konsepti on sama; tulossarjassa juostaan tasalähtöt backyard-tyyliin klo 9.00 alkaen, viimeinen lähtö starttaa klo 16.00 ja kisakeskus alkaa hiljentymään klo 17.00 jälkeen.

Höntsäsarjassa saa mennä omaan tahtiin niin monta kierrosta kuin haluaa, ja toki saa osallistua myös tulossarjalaisten kanssa. Erona on se, että kierrokset täytyy merkitä itse tukkimiehen kirjanpidolla.

Mukana on tänäkin vuonna lyhennetty n 5km rata, jossa pääsee aina yhteislähtöjen tunnelmaan.

Kyseessä ei ole backyard-kilpailu, koska tapahtumalla on etukäteen määritelty loppuaika, ja näin ollen tapahtuman nimessäkään ei sitä mainita. Mutta sovellamme konseptia tulossarjassa, ja tämä on oiva tapa tutustua lajiin, lähteä tekemään omaa ensimmäistä ultraa tai vaan tulla mukaan juoksemaan kivassa seurassa kauniissa Nuuksion maisemissa, merkityllä reitillä. Reitti poikkeaa pienin osin kesän kilpailun reitistä Orajärven tuntumassa.

Tarjoilut ovat myös vaatimattomammat kuin kisassa, hinta huomoiden, mutta joka kerta olemme sinne loihtineet glögin, kuuman mehun ja pipareiden lisäksi myös muuta naposteltavaa.

Osallistujamäärä on rajattu, joten varmistat paikkasi hankkimalla lipun ennakkoon.

Maksua ei palauteta, mutta voit esteen sattuessa myydä tai lahjoittaa sen eteenpäin. Tänäkin vuonna varmasti teemme jonkin hyväntekeväisyystempauksen yhdessä osallistujien kanssa, siitä myöhemmin syksyllä.

Toivottavasti nähdään NPUlla juoksun merkeissä - ja talkoisiinkin tervetuloa 🥰 Talkoolaisille lupaamme ruokaa ja hyvää seuraa!

Linkki ilmoittautumiseen https://holvi.com/shop/ultrasportshop/section/kilpailut/

Seuraava
Seuraava

RunInFinland - enjoy running in Finland