Tapahtuma

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on auki ja se tapahtuu Holvin verkkokaupan kautta!

Aikataulu

Kilpailu käynnistyy perjantaina 28.6.2024 klo 18.00 alkaen Solvallassa Solvallan urheilukentältä osoitteessa Nuuksiontie 82, 02820 Espoo.

Tarjoilut

Kilpailun aikana kilpailijoille tarjotaan tietyin väliajoin lämmintä kasviskeittoa sekä aamupuuro. Pihapiirissä tarjoilupöydältä löytyy naposteltavaa sekä mehua. Tarkempi tarjoilu ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Kilpailijoita suositellaan jättämään omat eväät omalle huoltopisteelle / teltalle.

Palkinnot

Tiedotetaan lähempänä kilpailua.

Majoitus

Osallistujille ja huoltojoukoille urheiluopisto Solvallan huoneita erikoishintaan

- 45€/yö/ 1 hengen yöpyminen
- 70€/yö/ 2 hengen yöpyminen

Huoneisiin saa myös lisäpatjoja, tarkista hinta varauksen yhteydessä.
Varaukset ja tiedustelut: solvalla@folkhalsan.fi

Liikenneyhteydet

Pääset paikalle bussilla numero 245A. Voit myös sopia kimppakyydistä, esimerkiksi FB-sivujemme kautta.

Osallistujaesittelyt

Kaikkien kilpailijoiden esittelyt laitetaan NBU:n sivuille, luvassa lisää mainetta ja kunniaa. Toivommekin kaikilta ilmoittautuneilta kuvan sekä lyhyen vapaamuotoisen tarinan. Käy katsomassa edellisten vuosien tarinat Historia-sivulta.

Joukkuekilpailu

Vuonna 2024 järjestämme yksilökisan lisäksi joukkuekisan. Jokainen joukkue koostuu kolmesta juoksijasta, joiden juoksemat kierrokset lasketaan yhteen joukkuetulokseen kisan jälkeen. Jokainen juoksija osallistuu myös yksilökisaan. Joukkueen juoksijat tulee olla nimettyinä ennen kilpailun alkua. Joukkuekisaa ei juosta ”viestin-omaisesti” vaan jokainen juoksija starttaa aina seuraavalle kierrokselle kunnes putoaa kisasta. Voittajille luvassa pienet yllätyspalkinnot.

Osallistumismaksu

Kilpailun osallistumismaksu on seuraava:
30.10.2023 mennessä 110€
31.1.24 mennessä 130 €
1.2. jälkeen 145 €
Osallistujien määrä on rajoitettu, joten ilmoittautumalla heti varmistat paikkasi Nuuksion BU-kilpailussa.

Mahdollisen esteen tullessa voit myydä osallistumisesi eteenpäin. Siirtomahdollisuutta 2024 kisaan ei ole poikkeustapauksia (terveydelliset esteet) lukuunottamatta. Siirrot sovitaan erikseen tapauskohtaisesti kilpailun johtajan kanssa. Osallistumisen voi siirtää seuraavaan vuoteen ainoastaan kerran pätevistä syistä, joka sovitaan kilpailun johtajan kanssa.

Tiedotus

Osallistujille lähetetään heidän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen lisää tietoa kilpailusta ajankohdan lähestyessä.